Frankofil linje
Frankofil
Webguiden om
Frankrig
Linjen til Frankrig

Frankofils informationscenter

Forsiden>Information


Forsiden
 
Samfund
Turisme
Mad & Vin
Underholdning
Sport
Kultur
 
FrankofilNYT

Et informationscenter og symbolet er anbefalet i den første Standard for Internet commerce og vi har derfor valgt at være lidt på forkant med udviklingen og placere et tilsvarende koncept her på Frankofil. Det er vigtigt at vores brugere kan finde oplysninger om vores identitet, vores partneraftaler, vores brug af reklamer samt politik om personlige oplysninger på en nem måde og fra ethvert sted i vores Webguide.
Herunder følger en oversigt over de emner vi behandler i informationscenteret:

 Reklamer på Frankofil
Lidt om vores samarbejde med DoubleClick Danmark, reklametariffer og kontaktmuligheder

 En webguides livsforløb
Om Frankofils udvikling siden 1997

 Hvordan man gør Frankofil glad
Her er instruktioner om hvordan man linker til os, knapper og bannere man kan downloade, links til steder, hvor man kan stemme...

 Hvem er vi?
Lidt om Innovell France, Anders Hjorth og Christian Lindknud, Frankofils bagmænd, samt Jørn N. Sørensen.

 FrankofilNYT
ISSN nummer, rettelser, gamle udgaver og til- og frameldingsformularer

 Foreslå et link
Vi garanterer ikke at vi optager det og lover ingen feedback, men foreslå da bare et godt fransk link, hvis du kender et

 Partnere
Læs lidt om vores partnere : MouseHouse, Alapage, Skiguide.dk, Champs-Elysees, Backpacker, Frankrig Information og kulturmagasinet Tempo.

Feedback:

Navn :
E-mail (nødvendig) :

Beslægtede emner på Frankofil:

 Læs det gratis nyhedsbrev FrankofilNYT

 Frankofils Turisme-sektion

 

 Seneste tema på Frankofil:


Mit Paris
Et portræt af en passion ved navn Paris ... man taber fuldstændig pusten, når man træder ud fra Gare du Nord. Hvor kommer alle de mennesker fra, og hvor skal de hen?

 Sidste måneds opskrift: Poulet à l'estragon

Man tager...

  • 1 god landkylling
  • estragonkviste, persille og laurbær, salt og peber
  • 1 gulerod og 1 løg
  • friske, hakkede estragonblade
  • lidt piskefløde
  • friske, hakkede estragonblade
  • lidt bouillon og en slat hvidvin

    » og så klikker man her!


  • © Innovell a/s 
    smorder | Søg | Site Map | FrankofilForum | FrankofilNYT | Glæd Frankofil! | Information |