Frankofil linje
Frankofil
Webguiden om
Frankrig
Linjen til Frankrig

Frankofils informationscenter

Forsiden>Information>Christian Lindknud

Forsiden
 
Samfund
Turisme
Mad & Vin
Underholdning
Sport
Kultur
 
FrankofilNYT

Jeg er uddannet antropolog fra Københavns Universitet med speciale i turisme i Sydfrankrig og har boet i Lyon siden 1996.
 
Denne sydøstfranske storby havde det svært med turismen, og på Internettet var der absolut ingen muligheder for at lære byen bedre at kende. Mine første skridt på Nettet var derfor logiske: jeg skabte en online turistguide for at lære dette nye medium (Internettet) at kende og for at se, hvor intelligent en turistguide nu også kunne blive. Tænk engang at få muligheden for at "kommunikere" en fremmed bys ånd til et stort antal mennesker på fornuftig vis uden de helt store udgifter!
 
Det ambitiøse projekt kom så småt på benene indtil Anders Hjorth kontaktede mig og fortalte, at han da havde fundet på noget endnu bedre: en guide til Frankrig. Jeg var straks solgt og havde fra det øjeblik kun én tanke i hovedet: at arbejde med på Frankofil!
 
Det drejede sig i første omgang om en beskeden samling kommenterede links til det franske Net. Anders og jeg begyndte så småt at udbygge det journalistiske indhold, det månedlige nyhedsbrev og i det hele taget ændre formatet mod et mere klassisk altfavnende magasin om Frankrig. I dag er det lykkedes, og vi bevæger os mere og mere hen imod at blive en redaktionelt rig portal, som man nødvendigvis som skandinav *må* igennem, så snart man skal finde oplysninger om Frankrig eller blot holde kontakten med landet og dets befolkning ved lige.

Christian Lindknud, redaktør, webmaster og antropolog

 

Beslægtede emner på Frankofil:

 Anders Hjorth

 Læs det gratis nyhedsbrev FrankofilNYT

 Frankofils partnere

 

 Seneste tema på Frankofil:


Mit Paris
Et portræt af en passion ved navn Paris ... man taber fuldstændig pusten, når man træder ud fra Gare du Nord. Hvor kommer alle de mennesker fra, og hvor skal de hen?

 Sidste måneds opskrift: Poulet à l'estragon

Man tager...

  • 1 god landkylling
  • estragonkviste, persille og laurbær, salt og peber
  • 1 gulerod og 1 løg
  • friske, hakkede estragonblade
  • lidt piskefløde
  • friske, hakkede estragonblade
  • lidt bouillon og en slat hvidvin

    » og så klikker man her!


  • © Innovell a/s 
    smorder | Søg | Site Map | FrankofilForum | FrankofilNYT | Glæd Frankofil! | Information |