Frankofil linje
Frankofil
Webguiden om
Frankrig
Linjen til Frankrig

Frankofils informationscenter

Forsiden>Information>Jørn N. Sørensen

Forsiden
 
Samfund
Turisme
Mad & Vin
Underholdning
Sport
Kultur
 
FrankofilNYT

Jørn begyndte i februar 2000 at skrive artikler til Frankofil, og vil fortsat bidrage med skrevne indlæg og animation af Frankofils forum. Han skriver her, ganske kort, om sig selv:
 
Jeg er journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1999. Den franske forbindelse er blevet plejet grundigt, siden jeg i 1987 traf Céline fra Paris, og som jeg siden har boet sammen med. I dag er vi forældre til to tøser på henholdsvis seks og knap ét år.
 
I al den tid har vi boet i Århus (udtales Arhrys, eller noget lignende, på fransk!) - langt fra de franske landeveje, pavéer og boulevarder.
 
I efteråret og vinteren 1999-2000 (fra september til februar) havde vi dog adresse i Grenobles gamle bydel, men nu er vi vendt tilbage - i hvert fald for en tid. I alpernes hovedstad skrev jeg blandt andet freelance-artikler om franske forhold til et par danske aviser og fagblade.
 
Jeg kom i forbindelse med Frankofil under opholdet i Grenoble. Jeg havde brug for noget viden om Lyon til en freelanceopgave. Via nettet kom jeg - hvilket vist er uundgåeligt, når det handler om franske forhold - i kontakt med Christian.
 
Min erfaring og kendskab til Frankrig og det franske bygger altså mest på erfaringerne inde fra hjemmets vægge. Uha, og selvfølgelig da; fra utallige ferier og ophold hos familien ved Paris gennem nu godt 12 år
 
For mig er det en udfordring både som journalist og privatperson at få lov at dele interessen for la France - på godt og ondt - med andre nordboere her på netmagasinet.

Jørn N. Sørensen, freelance journalist

 

Beslægtede emner på Frankofil:

 Anders Hjorth

 Christian Lindknud

 Læs det gratis nyhedsbrev FrankofilNYT

 Frankofils partnere

 

 Seneste tema på Frankofil:


Mit Paris
Et portræt af en passion ved navn Paris ... man taber fuldstændig pusten, når man træder ud fra Gare du Nord. Hvor kommer alle de mennesker fra, og hvor skal de hen?

 Sidste måneds opskrift: Poulet à l'estragon

Man tager...

  • 1 god landkylling
  • estragonkviste, persille og laurbær, salt og peber
  • 1 gulerod og 1 løg
  • friske, hakkede estragonblade
  • lidt piskefløde
  • friske, hakkede estragonblade
  • lidt bouillon og en slat hvidvin

    » og så klikker man her!


  • © Innovell a/s 
    smorder | Søg | Site Map | Glæd Frankofil! | Information |