Frankofil linje
Frankofil
Turisme
i Frankrig

Linjen til Frankrig

De bedste cykelferie-links

Forsiden > Turisme > Temaferier > Bilferie


Forsiden
 
Samfund
Turisme
Mad & Vin
Underholdning
Sport
Kultur
Shopping
 
Frankofil Forum
FrankofilNYT

Måske den mest populære måde at opleve Frankrigs varierede natur og byzoner på.
 
Der findes et par meget nyttige links, som man bør konsultere inden sin afrejse, for at være helt ajour mht. bompenge, motorvejsafgifter og større vejarbejder, for ikke at glemme de værste ud- og hjemrejsedage på de franske veje.
 
Og minsandten om du ikke finder alle disse nyttige links nedenfor
:-)


Lige nu i
FrankofilForum:
Læs seneste
Frankofil Annoncer


Bison Futé
http://www.bison-fute.equipement.gouv.fr

Alt om vejtrafik i Frankrig, gode råd om hvordan man bedst og nemmest kommer rundt på det franske vejnet, varsler om trafikpropper og kø-dannelser, og advarsler mod specielt travle perioder, osv. osv.

Sytadin
http://www.sytadin.tm.fr

Følg trafikken på vejene i Ile-de-France-regionen (omkring Paris). Opdateres minut for minut. En klassiker på det franske Internet, meeen naturligvis lidt vanskelig at bruge når man først sidder i bilen... :-/

Renault Eurodrive
http://www.eurodrive.renault.com

Praktisk site fra én af Frankrigs største bilproducenter, Renault. Et ganske særligt tilbud om specialpakker til de bilister der måtte have brug for at leje en bil i Frankrig. Interessant initiativ.

La Route
http://www.routes.equipement.gouv.fr

Den ultimative site hvad angår oplysninger om det franske vejnet, inkl. bompriser på motorvejene, gratis-motorveje, vejarbejder osv. Bliver, ligesom Bison Futé nævnt ovenfor, hostet og vedligeholdes af det franske "Udstyrsministerium".


 Seneste tema på Frankofil:


Mit Paris
Et portræt af en passion ved navn Paris ... man taber fuldstændig pusten, når man træder ud fra Gare du Nord. Hvor kommer alle de mennesker fra, og hvor skal de hen?


©  
smorder | Søg | Site Map | Glæd Frankofil! | Information |