Frankofil linje
Frankofil
Turisme
i Frankrig

Linjen til Frankrig

Gode generelle turistguides på Nettet

Forsiden > Turisme > At rejse i Frankrig > Gode turistguides


Forsiden
 
Samfund
Turisme
Mad & Vin
Underholdning
Sport
Kultur
Shopping
 
Frankofil Forum
FrankofilNYT

Copyright © 2001 Météo France Du kender det godt; man har lige pludselig bare lyst til at finde éen eneste god guide, som kan forudse alle problemer og fortælle dig alt om, hvordan din ferie i Frankrig skal planlægges. Slut med at surfe i timevis, nu skal det være konkret (øhm, jamen du har jo Frankofil?)! Jamen der findes et par gode generelle guides af den slags på Nettet; det drejer sig oftest om webversioner af allerede etablerede papir-guides.

Le Guide du Routard er det franske svar på "Lonely Planet" og "Let's Go"-konceptet, og er sat sammen af en lang serie lokale rejseguider specielt beregnet for rygsækturister med et budget at holde sig til.

De kendte vejvisere fra Michelin har også fået en Web-version, ViaMichelin, som tilbyder dynamisk rutelægning med hoteller, restauranter og anden gængs Michelin oplysning. En sand guldgrube af praktiske oplysninger.

Tourisme en France er dæknavnet for den franske sammenslutning af mere end turistforeninger og -kontorer. På denne portal kan du hente en lang række praktiske oplysninger, du kan besøge de officielle turistkontorer i de forskellige regioner osv. Tresors de France er et andet helt afsindigt flot websted, der fungerer som en guide til monumenter, slotte og interessante franske lokaliteter. Er bestemt værd at besøge, uanset hvor du sætter næsen henimod i Frankrig.

Nævnte links:

  http://www.routard.com
  http://www.viamichelin.com
  http://www.tourisme.fr
  http://www.francetreasures.com


Lige nu i
FrankofilForum:
Læs seneste
Frankofil Annoncer Seneste tema på Frankofil:


Mit Paris
Et portræt af en passion ved navn Paris ... man taber fuldstændig pusten, når man træder ud fra Gare du Nord. Hvor kommer alle de mennesker fra, og hvor skal de hen?


©  
smorder | Søg | Site Map | Glæd Frankofil! | Information |