Frankofil linje
Frankofil
Turisme
i Frankrig

Linjen til Frankrig

Find rundt i rejsevalutaen

Forsiden > Turisme > At rejse i Frankrig > Find rundt i rejsevalutaen


Forsiden
 
Samfund
Turisme
Mad & Vin
Underholdning
Sport
Kultur
Shopping
 
Frankofil Forum
FrankofilNYT

Copyright © 2001 Météo France Jamen... bruger franskmændene ikke denne hersens berømte euro nu? Skal alle priser så omregnes til euro, og kan jeg godt lade de gamle franske sedler og mønter som morbror Jørgen havde med hjem fra ferie i Alsace for et par år siden ligge i skuffen? Nix, franskmændene betaler både med den gode, gamle franske franc og med den nye euro (pr. check eller pr. kreditkort) indtil januar 2002 (se iøvrigt vores tema-side om Franskmændene og euro'en).

Mønter og sedler i euro finder du ikke nogen af før januar 2002, men alle priser skal være skiltet i både francs og euro. Det er naturligvis noget frygteligt rod, ikke mindst for franskmændene selv. Heldigvis findes der online servere, som Eurette, der lynhurtigt omregner mellem francs og euros. Og af de mere gammeldags slags finder du Les Changes; med denne praktiske valutaomregner fra den store franske finansavis Les Échos kan du foretage prøvevekslinger mellem de fleste andre valutaer i Verden.

Nævnte links:

  http://www.eurette.com
  http://www.lesechos.fr/francais/bourse/changes.htm


Lige nu i
FrankofilForum:
Læs seneste
Frankofil Annoncer Seneste tema på Frankofil:


Mit Paris
Et portræt af en passion ved navn Paris ... man taber fuldstændig pusten, når man træder ud fra Gare du Nord. Hvor kommer alle de mennesker fra, og hvor skal de hen?


©  
smorder | Søg | Site Map | Glæd Frankofil! | Information |